Kiállítás és Stand

Ügynökségünk a céges rendezvények, a kreatív tervezés és a gyártás területeken szerzett tapasztalatait együttesen kamatoztatja, amikor kiállítási stand megjelenéssel keresnek meg minket.

Számunkra nem kötelező azzal dolgozni, ami „raktáron” van, így a koncepció kialakításakor választhatunk az elérhető elemrendszerek közül, így gondoskodva arról, hogy a megrendelő elképzeléseihez leginkább illő alapokat adjuk meg a standnak, majd a stand berendezését, ezt az ügyfél termékeihez, szolgáltatásaihoz tudjuk igazítani. Van, ahol a letisztult megjelenés, van, ahol az indusztriális vagy épp a monumentális hatás elérése volt a kérés…

Szolgáltatásunk az előzetes konzultációtól, a záró pénzügyi elszámolás elkészítéséig terjed.

A stand felépítéséhez szükséges összes tervet elkészítjük, úgymint: 3D látványtervek, elektromos tervek, alaprajzi vázlatok, statikai tervek. Ügynökségünk nem csak gyártással és a műszaki kivitelezéssel foglalkozik, így az eseményhez kapcsolódó további ügyintézés területén is tudunk szolgáltatást nyújtani, úgy mint:

  • terület kiválasztás ,
  • szükséges engedélyek beszerzése
  • a standhoz kapcsolódó( Vásárhelyszínenként változó szolgáltatások megrendelése (áram, víz, függesztések)

Számunkra nem okoz problémát, ha Budapesten, Belgrádban vagy esetleg a Celjei vásárterületen kíván megjelenni partnerünk. A standépítmény a berendezési-, és kiállítási eszközök, valamint a  komplett felszerelés szállítása, vámolása és tároltatása mellett, a helyi kiállításszervező céggel együttműködve minden teendőt önállóan elvégzünk, folyamatosan referálunk, majd a kezdésre kulcsrakészen adjuk át standját.

Vállaljuk a kivitelezés, a szállítás, az engedélyeztetés és a standépítés és bontás minden felelősségét, valamint teljes körű műszaki és koordinációs felügyeletet biztosítunk a kiállítás ideje alatt.

Ajánlatkéréssel kapcsolatban keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Kohl Károly

Mobil:   +36 70/3 222 455
E-mail: karoly.kohl@almarium.net

Project Info